Tervetuloa Kontrixin nettiputiikkiin! Toimistotarvikkeiden ja -laitteiden lisäksi mukavia löytöjä.
Skannerit‪»

PDS-5000 Asiakirjaskanneri ammattikäyttöön

PDS-5000 Asiakirjaskanneri ammattikäyttöön

PDS-5000 Asiakirjaskanneri ammattikäyttöön
PDS-5000 Asiakirjaskanneri ammattikäyttöön

Hinta
1099.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl

Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.
Saatavuus
Arviolta 2 - 5 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Luotettavat paperin- ja kuvankäsittelytoiminnot tarjoava PDS-5000 tekee toistuvista skannaustöistä sujuvaa, nopeaa ja tehokasta säästäen sekä aikaa, että resursseja.

Erinomainen sarjaskannaukseen ja arkistointiin.

Tärkeimmät toiminnot

  • 2-puolinen A4-skannaus jopa 60 sivua (120 kuvaa) minuutissa
  • 100 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite
  • Edistyneet kuvankäsittelytoiminnot
  • Skannaa sähköpostiin, kuvaksi, OCR, tiedostoon, FTP:lle, verkkoon, SharePoint palveluun, sovellukseen, tulostimeen (mukana toimitetulla ohjelmalla)
  • TWAIN, WIA, ICA, SANE ajurit

Jopa 120 kuvaa minuutissa 2-puolisena skannaava ja 100 arkin automaattisen dokumentinsyöttölaitteen sisältävä PDS-5000 skannaa suuret asiakirjavolyymit nopeasti digitaaliseen muotoon.

Erinomainen paperinkäsittely Ultrasonic monisyöttötunnistimella ja edistyksellisellä syöttörullalla mahdollistavat tehokkaan paperinsyötön, joka auttaa vähentämään sisällön häviämistä ja tarjoaa erittäin luotettavaa sarjaskannausta myös silloin, kun skannaat monia erilaisia ja eripainoisia asiakirjatyyppejä. PDS-sarjan skannereilla voidaan skannata myös kohokuvioituja muovikortteja, joten ne vastaavat useiden eri käyttäjien ja osastojen vaatimuksiin.

Edistyksellisen paperinkäsittelyn lisäksi PDS-5000 tarjoaa myös erinomaisen kuvankäsittelyn. Edistykselliset kuvankäsittelytoiminnot valmistelevat ja puhdistavat skannatut asiakirjat, parantaen skannattujen kuvien laatua arkistointia, muokkausta ja jakamista varten. Tärkeät yritysasiakirjat säilyttävät alkuperäisen ulkoasunsa, joten yrityksesi ammattitaito näkyy asiakkaillesi myös silloin, kun he tulostavat tai katsovat skannattuja asiakirjoja, tai kun asiakirjoja arkistoidaan hätätilanteen varalta helposti uudelleen palautettavaksi.

Kuvankäsittelytoiminnot

Automaattinen asiakirjan suoristus, rajaus ja kierto
Oikaisee vinoon syötetyt sivut ammattimaisen ulkoasun luomiseksi.

Tyhjän sivun poisto
Poistaa tyhjät sivut automaattisesti säästäen aikaa ja arkistointitilaa.

Värisyvyyden muutos
Jos kuvat ja teksti ovat vaikealukuisia värisyvyyden vuoksi, värinpoistotoiminto vaalentaa tai tummentaa kuvia valinnan mukaan, jotta tuloksena ovat terävät, selkeät ja helposti luettavat asiakirjat. Värien vaaleutta ja tummuutta voidaan säätää luettavuuden parantamiseksi.

Kuvan parannus
Kun alkuperäisissä asiakirjoissa on merkintöjä ja mustetahroja, edistyksellinen kuvanparannus auttaa poistamaan ne ja luomaan terävän ja selkeän kuvan.

Taustan käsittely
Pehmentää ja poistaa ei-toivotut värit, rypyt ja varjostukset skannatusta asiakirjasta.

Reunan täyttö
Poistaa tarpeettomat reunukset ja luo selkeä reunaisen skannatun asiakirjan ilman skannauksessa usein syntyviä reunavarjostuksia.

Lävistäjänreikien poisto
Luo selkeän skannatun asiakirjan poistamalla kuvasta lävistäjänreikien merkit. Intuitiivinen täyttötoiminto tunnistaa asiakirjan pohjavärin.

Värinpoisto
Poistaa punaisen, vihreän tai sinisen värin tai taustavärit, jotta teksti on tarkkaa ja helppolukuista.

Automaattinen värintunnistus
Automaattisen värintunnistuksen ansiosta asiakirjoja ei tarvitse lajitella värillisiin tai mustavalkoisiin tai käyttää erillisiä erotteluarkkeja. Tämä vähentää huomattavasti arkistointitilaa ja asiakirjojen käsittelyaikaa.

Multi stream
Tallentaa skannatut värikuvat kolmessa värimuodossa yhtä aikaa (neliväri, mustavalkoinen ja harmaasävy) ja tekee käytöstä joustavaa.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 437 x 320 x 296 mm.

Paino
4.7 kg (myyntipakkauksen kanssa 7.20 kg)


Liitetiedostot
Brother PDS-5000 ja PDS-6000 esite.pdf

Kommentit
Lisää kommentti