Tervetuloa Kontrixin nettiputiikkiin! Toimistotarvikkeiden ja -laitteiden lisäksi mukavia löytöjä.
Skannerit‪»

ADS-2700W asiakirjaskanneri kosketusnäytöllä

ADS-2700W asiakirjaskanneri kosketusnäytöllä

ADS-2700W asiakirjaskanneri kosketusnäytöllä
ADS-2700W asiakirjaskanneri kosketusnäytöllä
ADS-2700W asiakirjaskanneri kosketusnäytöllä
ADS-2700W asiakirjaskanneri kosketusnäytöllä
ADS-2700W asiakirjaskanneri kosketusnäytöllä

Hinta
499.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl

Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.
Saatavuus
Arviolta 2 - 5 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Pieni ja tehokas langaton 2-puolisena skannaava asiakirjaskanneri kosketusnäytöllä

ADS-2700W on luotettava asiakirjaskanneri, joka tarjoaa monipuoliset toiminnot edulliseen hankintahintaan. Voit valintasi mukaan käyttää skanneria langattomassa (Wi-Fi) tai kiinteässä verkossa tai USB 2.0 -liitännällä. Toiminnot löytyvät helposti värilliseltä LCD-kosketusnäytöltä, ADS-2700W on Windows/Mac/Linux -yhteensopiva ja voit skannta USB:lle ja moneen muuhun kohteeseen.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kiinteä ja langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) sekä USB 2.0 liitäntä tekevät tietokoneisiin, läppäreihin tai mobiililaitteisiin yhdistämisen helpoksi
  • Helppo käyttää, voit luoda näppäriä pikavalintoja 7,1 cm leveälle värilliselle LCD-kosketusnäytölle
  • Nopea, skannaa 35 sivua/minuutissa tai 2-puolisena 70 kuvaa/minuutissa, skannaus käynnistyy automaattisesti
  • Monipuolinen paperinkäsittely (kuten kuittien ja muovikorttien skannaus) 50 arkin automaattisesta syöttölaitteesta (ADS)
  • Skannaa hakukelpoiseksi PDF-asiakirjaksi, tiedostoon, sähköpostiserverille, OCR, kuvaksi, verkkoon, SFTP, FTP ja USB:lle
  • Mukana tehokas asiakirjanhallinta- ja käyntikorttiohjelma (Windows ja Mac)

Monipuoliset skannausvaihtoehdot ja optimointi

Käyttäjät voivat skannata hakukelpoiseksi PDF-tiedostoki, tiedostoon, sähköpostin liitetiedostoksi, OCR, kuvaksi ja suoraan USB-muistitikulle. Kuvankäsittelyominaisuudet, kuten automaattinen asiakirjansuoristus ja rei'ittäjän reikien poisto takaavat, että digitoimasi varmuuskopiosi ovat muutakin kuin pelkkiä kuvia - ne ovat optimoituja ja heti käyttövalmiita yritysasiakirjoja.

Ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

Brother-skanneri on heti käyttövalmis tehokkaan käyntikortti- ja asiakirjanhallintaohjelmistojen ansiosta - Windows ja Mac OS - Nuance® ja NewSoft® - voit luoda ja muokata PDF-asiakirjoja ja paljon muuta.

Ilmaiseksi ladattavat Windows -ohjelmistot: Brotherin iPrint&Scan tietokoneelle ja mobiililaitteille, Nuance® PaperPort 14 SE, NewSoft® Presto!® BizCard OCR ja etäasetusohjelma
Ilmaiseksi ladattavat Mac OS -ohjelmistot: Brotherin iPrint&Scan toimii tietokoneelle ja mobiililaitteille, NewSoft® Presto!® PageManager®, NewSoft® Presto!® BizCard OCR ja etäasetusohjelma

Liitä toimistosi yhteiseen käyttöön USB-liitännällä, tai kiinteässä tai langattomassa verkossa

Täydet verkkoyhteydet tarjoava Brother ADS-2700W sisältää kiinteän ja langattoman verkkoyhteyden. Voit skannata asiakirjoja moniin eri käyttötarkoituksiin ja monilla eri laitteilla. Näin tärkeiden asiakirjojen jakaminen ja tiedonsiirto tiimien ja osastojen välillä yksinkertaistuu.

Toiminnot helposti kätesi ulottuvilla 7,1 cm LCD-kosketusnäytöllä

Värillisellä kosketusnäytöllä voit käyttää ohjelmoitavia skannausprofiileita, jotka nopeuttavat asetusten tekoa ja vähentävät henkilökunnan koulutukseen kuluvaa aikaa. Suojatun toiminnon lukko -toimintoa käyttäen voit parantaa tietoturvaa ja rajata tiettyjen toimintojen käyttöoikeutta.

Ulkomitoiltaan pieni, tehokas ja kestävä

Ulostuloalusta taittuu kätevästi osaksi laitteen runkoa, joten tämän tilaa säästävän skannerin pituus ja leveys eivät ole sen suuremmat, kuin yhden A4-arkin.
Kooltaan kompakti ja kestävä skanneri skannaa asiakirjasi nopeasti, 35 sivua minuutissa. Luotettava työväline päivittäiseen käyttöön, sillä passiivinen rullajärjestelmä kestää tuhansia päivittäisiä skannauksia.

50 arkin automaattinen syöttölaite monille eri materiaaleille

Voit skannata monia eri materiaaleja (kuten 2-puolisia asiakirjoja, pieniä kuitteja ja jopa 1,32 mm paksuisia muovisia kortteja) samalla syöttökerralla, joten yrityksesi tärkeiden asiakirjojen varmuuskopiointi on nopeaa ja tehokasta.

Erinomaiset kuvankäsittelyominaisuudet

Täynnä tehokkaita skannaustoimintoja jotka käsittelevät ja puhdistavat skannaamasi tiedostot, jotta skannatun kuvan laatu on paranee tallennnusta, muokkausta, jakamista ja OCR (optista tekstintunnistusta) varten.

Näin tiedoston koko pienenee ja asiakirjasi ovat selkeitä ja helposti luettavissa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että manuaalista asiakirjojen korjausta ei enää tarvita, joten voit keskittyä muihin tärkeämpiin työtehtäviin.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 393 x 245 x 286 mm.

Paino
2.6 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.80 kg)


Kommentit
Lisää kommentti